Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Gray, TX; Roberts, TX.

2 Jun 2024 13:19:21

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Wheeler, TX.

2 Jun 2024 13:19:21

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Gove, KS.

2 Jun 2024 12:22:59

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Gray, TX; Roberts, TX.

2 Jun 2024 12:17:52

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Colfax, NE; Madison, NE; Platte, NE; Stanton, NE.

2 Jun 2024 12:14:40

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Roberts, TX.

2 Jun 2024 12:05:33

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Hutchinson, TX; Roberts, TX.

2 Jun 2024 11:33:45

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Lane, KS.

2 Jun 2024 11:28:04

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Geary, KS; Morris, KS.

2 Jun 2024 11:24:41

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Lane, KS; Scott, KS.

2 Jun 2024 11:22:59

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Gove, KS.

2 Jun 2024 11:22:58

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Washington, KS.

2 Jun 2024 10:48:27

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Clay, KS; Washington, KS.

2 Jun 2024 10:42:22

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Dickinson, KS; Geary, KS; Morris, KS; Riley, KS.

2 Jun 2024 10:37:02

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Lane, KS; Scott, KS.

2 Jun 2024 10:19:26
Actueel
1 / 4

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
Ben47
Lid
Woonplaats: Heenvliet, Eiland Voorne-Putten (Zuid-Holland)
Berichten: 4219
Lid sinds: 16 jan. 2011
26 december 2015, 00:59 uur | Bericht #466025
Citaat van Roare, vrijdag 25 december 2015, 22:37 uur Tja het is waar je tevreden mee bent. Na deze december met deze temperatuur die bijna niemand voor mogelijk had gehouden, is het 100% zeker dat januari kouder wordt. Alleen temperaturen van 5-10 graden zijn nog steeds bovengemiddeld hor. Ik ben er dan één die helemaal niet tevreden is over de hier vertoonde kaarten die verder liggen dan waar de pluim nog weinig tot geen spreiding heeft. Dat is alleen maar jezelf voor de gek houden, tenzij je dat alleen maar doet om te fantaseren over de mogelijkheid van......Dat mag, doe ik ook, maar neem het niet voor waarheid aan!! Dat kan het worden, maar ook helemaal niet!! Hoop mogen we allemaal hebben. Ik hoop ook, maar houd er rekening mee dat het de volgende run weer de bodem ingeslagen kan worden. Die spreiding is er niet voor niets!!

De spreiding op zowel de EC-als AM-pluim begint na de 29e

Ik neem bewust de ongunstige GFS
Wat laat de GFS-kaart van de 25e 19u obv GFS-run 19u zien
- Nog steeds een omvangrijk hoog van 1030 hPa boven centraal Europa tot aan Noord Afrika zoals we dat al een 'eeuwigheid' zien. Boven centraal Europa zelfs nog 1035 hPa.Met aan de westkant van dat omvangrijke hoog komt nog steeds met een ZW -stroming warme lucht onze streken op. Nog steeds ligt de warme stroming over onze streken diagonaal van ZW naar NO tot aan ZW Rusland toe.
- Een gering hoog boven het oosten van Groenland en één boven IJsland. Tussen die hoogjes en een depressie boven de Barentszzee stroomt Arctische lucht over de relatief warme Noorse zee richting Scandinavië. Het gevecht tussen warme en koude stroming speelt zich boven zuid-Scandinavië af.




Dan de GFS kaart obv 25 dec 19u waarbij nog geen of weinig spreiding is. Dat is de 28e 19u (voorzover er leden afwijken zijn het koudere)
Het Hoogje wat eerst boven IJsland lag is naar Zuid-Scandinavië getrokken en deels samengesmolten met het vervelende Eurohoog.
Langs de westflank van het Eurohoog stroomt nog steeds warme lucht uit zuidwest.
De positieve ontwikkeling is. Het Euro-Afrikaans hoog brokkelt iets af en de lijn van warme stroming, die alsmaar diagonaal over onze streken van ZW naar NO lag, is onderbroken door de positie van het hoog boven Scandinavië en moet boven Nederland naar het Noorden afbuigen. Niet ver ten Noord-oosten van ons land speelt zich het gevecht af tussen warme lucht en de koudere lucht die van Noordwest Rusland over de Oostzee reeds tot over Denemarken reikt.

En verder? Verder kijk ik alleen maar met een schuin oog. Ik zie morgen wel weer waarop binnen 4/5 dagen de kaarten op dagen met weinig spreiding in de pluim op uitkomen.

Maar tot de 28e 19u (kaart hieronder) zie ik positieve ontwikkelingen, voor de EC kaart tot de 28e 19u (obv van 25 dec 2Z run) bijna dezelfde ontwikkeling. Op EC is op de pluim ook de 29e nog weinig spreiding dus grote kans dat die uitkomt. Daarna neemt de spreiding zodanig toe dat geen kaart meer betrouwbaar is.



De verwachte maximum temperatuur en ingetekende wind op de 28e 19u obv van GFS-Run 25 dec 19u.









  | Gewijzigd: 26 december 2015, 01:14 uur, door Ben47
Noem mij de naam van de instantie die opdracht geeft tot een onderzoek van het klimaat en ik geef u per ommegaande het verwachte resultaat van het onderzoek.
Stefanv
Moderator
Woonplaats: Hulst
Berichten: 3519
Lid sinds: 8 dec. 2011
26 december 2015, 01:00 uur | Bericht #466026
De kou zit dichtbij.. ENS NO-Nederland



 
Waarom deze advertentie?
kukkie
Lid
Woonplaats: Noordoost-Veluwe
Berichten: 208
Lid sinds: 20 okt. 2014
26 december 2015, 07:48 uur | Bericht #466031
Citaat van Ben47, zaterdag 26 december 2015, 0:59 uur Ik ben er dan één die helemaal niet tevreden is over de hier vertoonde kaarten die verder liggen dan waar de pluim nog weinig tot geen spreiding heeft. Dat is alleen maar jezelf voor de gek houden, tenzij je dat alleen maar doet om te fantaseren over de mogelijkheid van......Dat mag, doe ik ook, maar neem het niet voor waarheid aan!! Dat kan het worden, maar ook helemaal niet!! Hoop mogen we allemaal hebben. Ik hoop ook, maar houd er rekening mee dat het de volgende run weer de bodem ingeslagen kan worden. Die spreiding is er niet voor niets!!

De spreiding op zowel de EC-als AM-pluim begint na de 29e

Dank je wel Ben, dat zijn kaartjes waar ik wat mee kan. Je hebt helemaal gelijk,

Synoptische ontwikkeling:

De synoptische situatie is in de EPS periode, dag 5 t/m 10, opeens niet eenduidig meer. De meanderende zonale stroming wordt dit weekeinde onderbroken door een opbouwende hoogterug boven west Europa. De opbouw heeft te maken met de sterke depressie activiteit op de oceaan, het uitdiepen van een oceaantrog en het er vooruit ontstaan van de rug boven het Europese continent. De eerste periode van deze verwachtinstermijn blijft het dan ook overwegend droog, vanaf dinsdag breekt de meanderende westcirculatie beetje bij beetje door tot ons land. De eerste doorbraak met de passage van een zwak koufront op dinsdag wordt weer gevolgd door een tijdelijke hogedrukopbouw tot oudejaarsdag. Tot zover weinig verschil met de voorgaande runs. Wat er daarna gebeurt is anders en ook onzeker. Er zijn oplossingen, de oper en de control, alsmede twee clusters met bijna 20 members die koude lucht rond een krachtig hogedrukgebied bij Finland in onze richting transporteren. De wind wordt in die oplossingen zuidoost en het wordt in met name de oper erg koud.

Modelbeoordeling en onzekerheden:

Gedurende de MD periode weinig onzekerheden. Het is meest droog en ruim aan de zachte kant. Vanaf 1 januari zit een groot deel van de 20 hierboven genoemde oplossingen in het overgangsgebied tussen de zachte oceaanlucht en de erg koude continentale lucht. Daar zitten ook een paar sneeuwoplossingen (20%) tussen op het grensvlak van deze luchtsoorten. De rest van de oplossingen, ruim, 60%, houdt de wind in de zuidwest tot westhoek en is wisselvallig en aan de iets te zachte kant.

Samenvatting meerdaagse-periode:

Aanvankelijk meest droog met nu en dan zon, de tweede helft van de week een toenemende kans op regen. Middagtemperatuur ruim 10 graden.

Samenvatting EPS-periode:

Grote kans, ruim 60%, op het aanhouden van een enigszins wisselvallige weertype met een temperatuur rond de 8 graden. Er is echter ook bijna 40% kans op een wat kouder weertype met een kleine kans op wat winterse neerslag.

Paraaf meteoroloog: kroonenb
  | Gewijzigd: 26 december 2015, 14:08 uur, door Sven
If Winter comes, can Spring be far behind? (P.B. Shelley, Ode to the West Wind)
Siebenvm
Lid
Woonplaats: Hilversum
Berichten: 172
Lid sinds: 10 nov. 2014
26 december 2015, 09:32 uur | Bericht #466036
Jammer dat EC weer slechter is. Hogedrukgebied ligt in deze run iets te ver naar het oosten waardoor de echte kou ons niet bereikt. Daarnaast hebben we last van lagedruk bij Groenland. Maar laten we het allemaal eens wat positiever bekijken: Bijvoorbeeld het GEM model kiest vandaag voor een prachtige winterse setting.

Het Canadese model GEM zette een paar dagen geleden een trend in voor een mogelijk winterse setting met diepvriestemperaturen. Destijds wilde zowel GFS als ECMWF daar niet aan. Inmiddels zijn we een paar dagen verder en zien we serieuze runs voorbij komen voor een (korte) winterperiode met sneeuwkansen, dit zowel bij het ECMWF model als het GFS. Dat deze setting zo vaak terugkomt, dat noem ik geen toeval meer. Dan is er echt een reeële kans dat dit ook werkelijk uit kan gaan komen.

Dat niet elke run even goed is, is natuurlijk ook niet verrassend. Het gaat om kleine details die goed moeten liggen en de modellen worstelen nog hoe dat precies zal lopen, logisch. Maar zo ongeveer elk model heeft de afgelopen 2 dagen wel een keer een erg goede run gehad. Vandaag is EC wat minder, maar GEM weer beter. Daarnaast kan de Oper ook een warme uitbijter zijn natuurlijk. Het is stuivertje wisselen tussen de modellen waarbij het ene model soms beter is dan de ander, maar laten we niet vergeten dat elke keer koude oplossingen erin blijven staan. Soms EC, soms bij GFS en de andere keer bij GEM / UKMO. Ik heb er echt een goed gevoel over.

Duimen maar! | Gewijzigd: 26 december 2015, 09:32 uur, door Siebenvm
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5265
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
26 december 2015, 09:35 uur | Bericht #466037
Ze hebben die koude put er idd allemaal in gehad!!. Eerst Gem later gevolgd door Gfs. Waarbij Gem weer afzwakte en gfs ook weer ging afbouwen. Gisteren Ec dus en nou weer Gem. Ver weg zit het niet ze moeten wat meer eensgezinder worden nou de komende dagen.

Nou is Gem een model die ik niet vaak hanteer want naar de setting toe moeten Gfs en Ec dat ook duidelijk gaan volgen. En naar de korte termijn toewerken!! | Gewijzigd: 26 december 2015, 09:38 uur, door Tatanka
there can be only one
Woonplaats: Workum
Berichten: 470
Lid sinds: 26 aug. 2014
26 december 2015, 10:09 uur | Bericht #466039
Nieuwste pluim van EC:


. | Gewijzigd: 26 december 2015, 11:00 uur, door Callie-P
Siebenvm
Lid
Woonplaats: Hilversum
Berichten: 172
Lid sinds: 10 nov. 2014
26 december 2015, 11:38 uur | Bericht #466042
De nieuwe GFS 06 loopt binnen en dat is een gunstige. Hoog ligt westelijker en dat betekend een oost tot zuidoostenwind en transportkou. Weer een mooie run!
Rens@weer
Lid
Woonplaats: Harderwijk
Berichten: 263
Lid sinds: 28 jun. 2015
26 december 2015, 12:14 uur | Bericht #466044
Het gaat vriezen, de tweede week januari. Na 8! Weken de zuidwester, en krijgen we (hopelijk) de noordooster. 
Als de dagen lengen, zullen de winters strengen. Winter in November, is Januari water in de emmer......
JOHNNY123
Lid
Woonplaats: Enschede
Berichten: 785
Lid sinds: 20 dec. 2014
26 december 2015, 12:19 uur | Bericht #466045
Ik heb het liefste dat de hele Benelux in de vorst zit en in deze run is dat niet helemaal het geval. Depressies zuidelijker en het hogedrukgebied westelijker dan is het perfect... :D
174 uur:

Later in de run zit de bijna de hele Benelux in de vorst maar dat is erg ver weg en dus zeer onzeker


  | Gewijzigd: 26 december 2015, 12:21 uur, door JOHNNY123
Tatanka
Lid
Woonplaats: Drenthe
Berichten: 5265
Lid sinds: 4 jun. 2011
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
26 december 2015, 12:29 uur | Bericht #466046
Topic vulling ;).



 
there can be only one
Sneeuwfit
Lid
Woonplaats: Groningen
Berichten: 238
Lid sinds: 25 mrt. 2013
26 december 2015, 12:35 uur | Bericht #466047
Oeh, wat een heerlijke kaart.

Een zeer krachtige hoog die in de goede positie staat, op deze manier wordt de zeer koude lucht vanuit Rusland rechtstreeks naar onze streken getransporteerd.

En o ja, die sneeuwkaart kan ook nog wel even bij haha :D | Gewijzigd: 26 december 2015, 12:37 uur, door Sneeuwfit
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 1733
Lid sinds: 7 jul. 2012
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
26 december 2015, 13:03 uur | Bericht #466048
Kerst mag dan wel record zacht zijn, de kaarten zijn dat in ieder geval niet.
Heesen
Lid
Woonplaats: Ulft
Berichten: 330
Lid sinds: 1 dec. 2013
26 december 2015, 14:19 uur | Bericht #466051
Hier word ik toch weer een beetje vrolijk van. Heb nu voor het eerst het bier koud moeten leggen voor mijn verjaardag ha ha ha. Maar goed de kaarten zien er goed uit nu hopen dat het zo blijft. En dat er echt eens kou deze kant op komt. En tuurlijk zullen er nog mindere kaarten komen. Maar het is nu wel zo dat het steeds weer terug komt. En dat is al heel wat. Fijne kerstdag nog iedereen
Heesen
Woonplaats: Drachten
Berichten: 834
Lid sinds: 13 jun. 2013
26 december 2015, 15:23 uur | Bericht #466053
Pluim GFS 

 
Woonplaats: Yde-de-Punt, Drenthe & Antwerpen
Berichten: 171
Lid sinds: 23 mei. 2014
26 december 2015, 16:31 uur | Bericht #466055
Stukje van Meteogroup:

De kans is groot dat de Kerst van 2015 vandaag uitgroeit tot de warmste ooit. De afgelopen nacht al steeg de temperatuur in het Overijsselse Heino tot 14,5 graden, een evenaring van het nu geldende record uit 1997 (op naam van Woensdrecht).


Later vandaag kunnen de temperaturen in het zuiden en zuidoosten van het land tot 14 of 15 graden stijgen en als dat gebeurt is ook een echte verbetering van het kerstrecord mogelijk. In de Bilt zijn de beide dagrecords voor de kerstdagen hoe dan ook al scherper gesteld omdat de temperatuur er rond middernacht tot 14 graden steeg. Het oude record bedroeg er voor eerste kerstdag 12,8 graden, voor tweede kerstdag stond het op 12,1 graden.

Zuidwestelijke wind
De zachte lucht wordt met een sterke zuidwestelijke wind aangevoerd. Daarbij schijnt vandaag de zon geregeld, maar komen ook wolken voor. Het blijft wel overal droog. Omdat het ook de komende dagen erg zacht blijft, stevent december af op een verplettering van het maandrecord. Waarschijnlijk komen we op 9,8 graden uit, 2,5 graden boven het nu geldende record van 7,3 graden uit 1974. Zo’n verpulvering van een maandrecord komt maar zelden voor.

Op de weerkaarten zien we al tijden hogedrukgebieden boven het zuiden en zuidoosten van Europa. Lagedrukgebieden voelen zich erg thuis op de Oceaan en trekken via het zeegebied tussen IJsland en Schotland verder naar het noorden van Scandinavië. Hiertussen in ons deel van Europa een niet aflatende zuidwestelijke wind die steeds weer golven met zeer zachte lucht, vaak afkomstig uit het zeegebied helemaal ten zuiden van de Canarische eilanden naar het noorden blaast. Omdat het zeewater in die omgeving veel warmer dan normaal is, komt deze lucht meteen al met hoge temperaturen op ons af. Het hoge tempo waarin dit gebeurt, zorgt er vervolgens voor dat er onderweg nauwelijks afkoeling is. En zo gaat dat al wekenlang.

Alle decemberdagen warm
Opvallende feiten daarbij zijn dat alle decemberdagen tot nu toe temperaturen boven normaal hebben laten zien. De dag die het dichtstbij de norm kwam was tot nu toe 5 december. Toen hadden we een etmaaltemperatuur die 2,6 graden boven het voor die dag geldende gemiddelde lag. De dag met de grootste afwijking naar boven tot nu toe was 17 december. Toen bereikten we me 13,6 graden een daggemiddelde dat maar liefst 10,6 graden boven de norm lag. Verder is het zo dat het deze maand nog nergens heeft gevroren. In De Bilt is dat in december nooit eerder gebeurd.

Winter op de loer?
Toch zit er verandering aan te komen. Boven de Noorse Zee vormt zich een hogedrukgebied dat de komende dagen over Scandinavië naar het oosten trekt. Daarbij koppelt het zich vast aan het hogedrukgebied boven het zuiden van Europa en ontstaat er een sterke bovenluchtrug waarvan de noordelijkste punt helemaal in het poolgebied komt te liggen. Aan de oostkant hiervan dringt ijskoude lucht met een noordelijke wind het westen van Rusland en het oosten van Europa binnen. Daar slaat de winter ineens echt toe. Wij bevinden ons ook dan nog steeds aan de westflank van die rug in een zuidelijke wind, die van oorsprong zeer zachte lucht aanvoert.

Komt de kou?
De kans bestaat echter dat lagedrukgebieden van de oceaan bij ons in de buurt een gat in die rug slaan. Van de manier waarop dat precies gebeurt (als het gebeurt…), hangt af of die kou vanuit het oosten al dan niet onze omgeving zal kunnen bereiken. Hoewel de meeste modelberekeningen de afgelopen dagen nog geen opening voor de winter lieten zien, waren er berekeningen die het wel lieten gebeuren. En daarom zingt nu rond dat de winter toch op invallen staat.

Hoe dan ook anders
Een einde aan het extreem zachte weer van dit moment betekenen de veranderingen die zich nu op de weerkaarten voltrekken hoe dan ook. Waarschijnlijk later volgende week al gaan de temperaturen omlaag, om dichterbij de waarden die in deze tijd van het jaar gebruikelijk zijn terecht te komen. Tegelijkertijd wordt het wisselvalliger, niet alleen hier, maar ook in het Alpengebied. En dat is goed nieuws voor de meeste skigebieden daar die reikhalzend naar verse sneeuw uitzien. Begin volgend jaar moet het er wat dit betreft in elk geval in de Alpen toch echt van gaan komen. Voor de middelgebergten zal veel afhangen van het feit of de kou er ook hier inkomt of niet.

Extreme regen Engeland
Overigens heeft het noorden van Engeland vandaag voor de vierde keer in korte tijd met extreme regenval te maken. Vooral in Lancashire valt zoveel regen dat met ernstige wateroverlast rekening gehouden moet worden. De Engelse Met Office heeft voor dit gebied dan ook een code rood afgekondigd. En ook de komende dagen kan het in deze regio nog vaak regenen.

Bron: MeteoGroup. | Gewijzigd: 26 december 2015, 19:06 uur, door Justin
Weekend gebaseerd in Drenthe & doordeweeks werkzaam in Antwerpen.
Stefanv
Moderator
Woonplaats: Hulst
Berichten: 3519
Lid sinds: 8 dec. 2011
26 december 2015, 16:58 uur | Bericht #466056
De nieuwe run van GFS loopt.

Tot nu toe lijkt deze me iets beter dan zijn voorganger. Het hoog ligt iets noordelijker en westelijker (zuid Finland).

+84 (nieuw)


06Z(oude run)



Edit: Op +102u ligt het hoog een stuk westelijker, ten zuiden van Finland. In de vorige run zat het nu boven west Rusland. | Gewijzigd: 26 december 2015, 17:10 uur, door Stefanv
Woonplaats: Heeze
Berichten: 82
Lid sinds: 25 sep. 2015
26 december 2015, 17:19 uur | Bericht #466058
De parallelrun GFS06 maakt er helemaal een feest van!
http://www.meteociel.fr/modeles/gfse_cartes.php?ech=6&code=0&mode=0&runpara=1

I know one when I see one, deniers I see first and if possible I put them on a list: [/url]http://www.desmogblog.com/global-warming-denier-database[/url]
But I love you anyway
siemen
Lid
Woonplaats: wulpen
Berichten: 360
Lid sinds: 23 sep. 2012
26 december 2015, 18:32 uur | Bericht #466059

ijsfreak, sneeuwfreak, WINTERFREAK
JOHNNY123
Lid
Woonplaats: Enschede
Berichten: 785
Lid sinds: 20 dec. 2014
26 december 2015, 19:19 uur | Bericht #466061
ziet er lekker uit voor de bilt. Waarschijnlijk noord/oosten een fractie beter maar die kan ik niet vinden
Woonplaats: Drachten
Berichten: 834
Lid sinds: 13 jun. 2013
26 december 2015, 19:27 uur | Bericht #466062
Citaat van john setov, zaterdag 26 december 2015, 17:19 uur De parallelrun GFS06 maakt er helemaal een feest van!
http://www.meteociel.fr/modeles/gfse_cartes.php?ech=6&code=0&mode=0&runpara=1


Wat is het verschil tussen de normale run van het GFS en de parallelrun? 
 
Terug naar boven
Dit topic is gesloten
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.860 topics, welke bij elkaar 448.385 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.586 leden.
Het nieuwste lid is ericjanssen@bjoc.be.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 108 mensen aan het browsen op het forum. 1 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 108, lezen 3 mensen het topic "Estofex Level 3 forecasts".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Wintervoorspellingen 2023/24

Kunnen we al iets zeggen over de winter?

Kou in Noord-Europa

Zelfs -44,3 in Finland

Wateroverlast

Hoogwater in Frankrijk, Engeland en de Benelux

Het Winter Discussietopic

Lees en schrijf mee!

© 2003 - 2024 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden