Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

De temperatuur bij Mont rigi is onder het vriespunt gekomen met voldoende luchtvochtigheid. Er is kans op gladheid in deze regio!

23 Dec 2024 00:20:19

De temperatuur bij Mont rigi is onder het vriespunt gekomen met voldoende luchtvochtigheid. Er is kans op gladheid in deze regio!

22 Dec 2024 15:26:46

Er zijn de afgelopen 3 uur 500 ontladingen geregistreerd.

22 Dec 2024 10:16:43
Actueel
1 / 4

Het Zomerdiscussietopic

Lees en schrijf mee!

Het klets- en waarneemtopic

Deel jouw weerwaarneming!

Wateroverlast

Bijzonder nat afgelopen jaar achter de rug

De OnweerOnline stormtracker

Bekijk de radar en volg het onweer

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
Woonplaats: Hoofddorp, Netherlands
Berichten: 276
Lid sinds: 23 dec. 2014
24 januari 2017, 17:18 uur | Bericht #478136
Citaat van W. in t Erland, dinsdag 24 januari 2017, 14:44 uur Citaat van Roberto Koopman, dinsdag 24 januari 2017, 13:06 uur

Leuk dat je de luchtdruk-anomaliën gebruikt, alleen daardoor lijkt het wel alsof de wind bijna uit Rusland zou komen, alleen in werkelijkheid komt de wind uit midden-Europa (en die regio is tegen die tijd niet zo koud meer als dat het nu is).
Dat in het citaat waren dus anomaliën en niet de normale luchtdruk, die zie je hieronder:
Even de plaatsjes weggehaald.

Ik gebruikte deze anomaliën om het iets duidelijker aan te geven, wat in de planning ligt. Dit is op de gewone z500 nog niet duidelijk te zien.
 

Daarnaast ging EC 12u nog voor een meer zuidwestelijke stroming:

Er zijn inderdaad enkele modellen die gaan voor hogedruk boven Scandinavïe en Rusland, alleen het gevaar daarbij is dat de wind nog steeds uit het zuiden komt.
Dit bedoel ik:

De wind zal naar het oosten draaien, zoals het NASA model laat zien.  Het GEM model laat dit idd niet zien en gaat voor een zuidelijke stroming. 


 
Woonplaats:
Berichten: 45
Lid sinds: 3 feb. 2015
24 januari 2017, 17:29 uur | Bericht #478137


NOU JONGENS WE KUNNEN WEER LEKKER ALLE MINDERE MODELLEN ERBIJ PAKKEN OM DE WINTER TE ZOEKEN.
Sorry Roberto maar dit slaat echt helemaal nergens meer op. Je bent gewoon net zoals voorgaande jaren opzoek in alle modellen naar winterse kaarten. Alle hoofdmodellen gaan voor een verzachting, kijk de pluimen anders maar even. Voorlopig zitten we nog lekker onder ons geweldige eurohoog met wat inversiekou. Over een paar dagen zitten we gewoon in een al dan niet tijdelijke ZW circulatie ( UKMO, GFS) Schrijf ik de winter af? Nee maar hij is voorlopig wel weer weg. | Gewijzigd: 24 januari 2017, 17:37 uur, door Janmetdekorteachternaam
I LOVE OBDAM
Waarom deze advertentie?
Woonplaats: Drachten
Berichten: 834
Lid sinds: 13 jun. 2013
24 januari 2017, 17:46 uur | Bericht #478138
De AO index gaat binnen nu en een week weer behoorlijk negatief, de kansen op winterweer zijn in februari nog niet verkeken.
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
24 januari 2017, 19:37 uur | Bericht #478139
De nieuwste pluim van GFS (geldig voor Brussel) laat nog mogelijk nog een ijsdag zien donderdag om dan vanaf vrijdag de verzachting helemaal in te zetten. Daarna gaat het gemiddelde richting 10 graden. Als winterliefhebber een positief punt zoeken? Ochja, er is 1 lid dat nog voor koud weer gaat, zegt genoeg lijkt me

pax
Lid
Woonplaats:
Berichten: 19
Lid sinds: 6 mrt. 2015
24 januari 2017, 20:48 uur | Bericht #478142
Citaat van Janmetdekorteachternaam, dinsdag 24 januari 2017, 17:29 uur

NOU JONGENS WE KUNNEN WEER LEKKER ALLE MINDERE MODELLEN ERBIJ PAKKEN OM DE WINTER TE ZOEKEN.
Sorry Roberto maar dit slaat echt helemaal nergens meer op. Je bent gewoon net zoals voorgaande jaren opzoek in alle modellen naar winterse kaarten. Alle hoofdmodellen gaan voor een verzachting, kijk de pluimen anders maar even. Voorlopig zitten we nog lekker onder ons geweldige eurohoog met wat inversiekou. Over een paar dagen zitten we gewoon in een al dan niet tijdelijke ZW circulatie ( UKMO, GFS) Schrijf ik de winter af? Nee maar hij is voorlopig wel weer weg.

En ik werd vorig jaar compleet afgebrand toen ik hetzelfde zei. We hebben gezien wat voor ijskoude winter dat is geworden.

Er is niks mis met het zoeken naar winter(se) kaartjes. Al helemaal niet als dat gepaard gaat met uitleg, hoe, wat en waarom. Er moet echter wel een gegronde , liefste enigszins wetenschappelijke en vooral enigszins waarschijnlijke bodem voor liggen. We willen namelijk allemaal hetzelfde hier, gok ik zo

Als ik elk model af ga vind ik echt wel wat ik wil vinden. Dat is niet zo lastig, na een bepaalde periode is het gewoon kaarten schudden zoals met poker en kun je elk resultaat wat je wil wel vinden. Sorry Roberto, je zet mensen echt op het verkeerde spoor op deze manier, want zoals jij het nu portretteert kan ik ook ''lente'' kaartjes vinden en die uitgebreid gaan bespreken (alleen krijg ik dan pek en veren over me heen omdat ik niet naar de oren van de winterliefhebbers van alleer praat, terwijl ik zelf ook een ben) Laten we het enigszins realistisch houden.

Dat is leuker voor de leden, voor de mensen die meelezen en voor het algehele niveau van het forum.

Om even te duiden wat ik bedoel, de pluimen..





Zelfs met alle goede bedoelingen en 3 flessen whisky zie ik hier geen winter in. Zelfs nauwelijks winterse aspiraties. Dat is jammer, maar zo is het nou eenmaal! Laten we eerst genieten van wat er is en wat er is geweest ; want zeker in andere delen van het land, zoals het oosten, is het gewoon winters geweest en blijft dat nog heel even. | Gewijzigd: 24 januari 2017, 20:56 uur, door pax
weertje
Lid
Woonplaats: Nunspeet
Berichten: 108
Lid sinds: 14 jul. 2010
24 januari 2017, 21:51 uur | Bericht #478144
Citaat van svenne, dinsdag 24 januari 2017, 9:46 uur Oude en nieuwe pluim.
Nieuwe pluim meer koudere leden.


 
Weertje hé?
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
24 januari 2017, 22:10 uur | Bericht #478145
Citaat van weertje, dinsdag 24 januari 2017, 21:51 uur Oude en nieuwe pluim.
Nieuwe pluim meer koudere leden.


Wat moeten we hier weer van gaan maken? Dat is een goeie vraag! ECMWF liet in de ochtendrun al een alternatief zien voor de strakke westcirculatie, maar stond hier toen redelijk eenzaam voor in de run. Deze krijg in de avondrun al wat meer ondersteuning in de pluim.

Ik zeg stel (belangrijk woord in deze fase, net zoals het woord 'als) dat je richting het alternatief gaat voor de westcirculatie, dan ga je zeker geen winterweer krijgen zoals de winterliefhebber wenst. Een vuil winterweertype behoort dan wel tot de opties.



Goed, het is nog op enige termijn en wat vooral belangrijk is: ECMWF is het enige model dat hiermee afkomt. Als (daar heb je dat woord weer) je richting het alternatief wilt, dan moet een GFS dringend deze optie laten zien. En dan nog
Morgen kan ECMWF natuurlijk weer een totaal ander beeld schetsen

We houden jullie zeker up to date
 
Woonplaats: Putten, Netherlands
Berichten: 8
Lid sinds: 21 dec. 2014
24 januari 2017, 22:44 uur | Bericht #478147
Zoals de laatste jaren valt de winter in nl erg tegen, een beetje kou sneeuw en ijzel.
​Vaak laten kaarten op de lange termijn mooie plaatjes zien maar als het zover is valt het 9 van de 10 keer tegen.
​We hebben Februari nog en laten we hopen dat er nog wat komt!

 
Woonplaats: Almelo
Berichten: 31
Lid sinds: 11 okt. 2015
24 januari 2017, 22:48 uur | Bericht #478148
Svenne zou je mij op weg kunnen helpen met die kaart die je net post? Waarom krijg je met het eventuele alternatief een vuile winter? Hoe kan ik dat zien op die kaart? Sorry voor de domme vraag, ik heb al eens eerder wat uitleg gevraagd en ik krijg dan wel wat plusjes, maar een uitleg over het hoe en waarom dingen gebeuren op weerkaarten krijg ik tot nog toe niet...Ik zou de uitleg tof vinden en bovendien zou dat het forum ook leesbaarder maken voor passanten, en de kennis vergroten onder de leden...Voor vele van jullie is het misschien simpel (of zoals ik laatst las bepaald geen rocketsience)...dat zal allemaal prima maar bij mij valt het kwartje niet echt...Ik zou uitleg echt erg waarderen en sorry als het wat bot overkomt maar ik wil gewoon zelf erg graag kunnen zien wat er aankomt in de wintermaanden als ik naar die kaarten staar...Loeren naar de lantaarnpaal lukt me al aardig nu de kaarten nog snappen
Sven
Moderator
Woonplaats: Everywhere and Nowhere
Berichten: 6159
Lid sinds: 5 jul. 2011
24 januari 2017, 23:05 uur | Bericht #478149
Citaat van ElfstedenWeer??, dinsdag 24 januari 2017, 22:48 uur Svenne zou je mij op weg kunnen helpen met die kaart die je net post? Waarom krijg je met het eventuele alternatief een vuile winter? Hoe kan ik dat zien op die kaart? Sorry voor de domme vraag, ik heb al eens eerder wat uitleg gevraagd en ik krijg dan wel wat plusjes, maar een uitleg over het hoe en waarom dingen gebeuren op weerkaarten krijg ik tot nog toe niet...Ik zou de uitleg tof vinden en bovendien zou dat het forum ook leesbaarder maken voor passanten, en de kennis vergroten onder de leden...Voor vele van jullie is het misschien simpel (of zoals ik laatst las bepaald geen rocketsience)...dat zal allemaal prima maar bij mij valt het kwartje niet echt...Ik zou uitleg echt erg waarderen en sorry als het wat bot overkomt maar ik wil gewoon zelf erg graag kunnen zien wat er aankomt in de wintermaanden als ik naar die kaarten staar...Loeren naar de lantaarnpaal lukt me al aardig nu de kaarten nog snappen Geen probleem hoor Zal het even kort proberen uit te leggen

Wat we al dagen zien in de runs is een west (tot zuidwest) circulatie met lucht die heel zacht is voor de tijd van het jaar.
Hieronder een voorbeeld op basis van GFS (Amerikaans model)


Bijhorende temperaturen:



Hieronder wat ECMWF (Europees model) liet zien in de hoofdrun (is trouwens het rode lijntje in de pluim) bij de kaart in mijn post:





Zoals ik al aangaf in mijn post hierboven, hecht hier zeker nog geen belang aan. Dit model staat hier helemaal alleen voor en in dit model kan het ook nog alle kanten uit. Mijn gevoel zegt dat we eerder richting het Amerikaanse model zullen gaan dan richting het Europese model. Of het moest zijn dat morgen ook het Amerikaans model gaat bijdraaien, maar ik denk eerder dat het Europees model zal bijdraaien.

En wat bedoel ik met een vuil winterweer: beetje het weer dat grote delen van de Benelux kregen op 12-13 januari met tijdelijk sneeuwdek, winterse buien etc. etc. Maar ik herhaal me graag: hecht hier zeker geen belang aan momenteel

Hopelijk is het een beetje duidelijk met deze post

 
Woonplaats: Maarssen
Berichten: 42
Lid sinds: 13 feb. 2015
24 januari 2017, 23:08 uur | Bericht #478150
Citaat van ElfstedenWeer??, dinsdag 24 januari 2017, 22:48 uur Svenne zou je mij op weg kunnen helpen met die kaart die je net post? Waarom krijg je met het eventuele alternatief een vuile winter? Hoe kan ik dat zien op die kaart? Sorry voor de domme vraag, ik heb al eens eerder wat uitleg gevraagd en ik krijg dan wel wat plusjes, maar een uitleg over het hoe en waarom dingen gebeuren op weerkaarten krijg ik tot nog toe niet...Ik zou de uitleg tof vinden en bovendien zou dat het forum ook leesbaarder maken voor passanten, en de kennis vergroten onder de leden...Voor vele van jullie is het misschien simpel (of zoals ik laatst las bepaald geen rocketsience)...dat zal allemaal prima maar bij mij valt het kwartje niet echt...Ik zou uitleg echt erg waarderen en sorry als het wat bot overkomt maar ik wil gewoon zelf erg graag kunnen zien wat er aankomt in de wintermaanden als ik naar die kaarten staar...Loeren naar de lantaarnpaal lukt me al aardig nu de kaarten nog snappen
Het is heel wat leesvoer en ben er zelf nog niet aan toegekomen maar dit is wat ik vond:

http://saskia.weerwoord.be/wzkaartenuitleg/wzkaarten.htm

Succes!
 
Woonplaats: Deventer
Berichten: 108
Lid sinds: 8 jun. 2010
24 januari 2017, 23:09 uur | Bericht #478151
Met de (begin februari) negatief wordende AO index, zie de post van de Friese weerman, zou je daar in de pluimen zo langzamerhand de gevolgen van moeten zien lijkt me. Spannend wel met bovenstaande in het achterhoofd of dit langzaam zichtbaar gaat worden, hopelijk in onze regio...
Sunshine is delicious, rain is refreshing, wind braces us up, snow is exhilarating; there is really no such thing as bad weather, only different kinds of good weather.
Mrkos
Lid
Woonplaats: Assen
Berichten: 572
Lid sinds: 19 aug. 2010
24 januari 2017, 23:38 uur | Bericht #478152
Niet perse kun je dat aflezen lijkt me? Weet nog wel vorig jaar toen de AO en NAO allerbei flink negatief waren, maar wij gewoon temperaturen hadden van 8 graden ongeveer... En nu waren de indexen positief en we hadden winter... Tja...
Callie-P
Moderator
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 2157
Lid sinds: 16 jan. 2010
24 januari 2017, 23:52 uur | Bericht #478153
Citaat van Stormjager, dinsdag 24 januari 2017, 23:09 uur Met de (begin februari) negatief wordende AO index, zie de post van de Friese weerman, zou je daar in de pluimen zo langzamerhand de gevolgen van moeten zien lijkt me. Spannend wel met bovenstaande in het achterhoofd of dit langzaam zichtbaar gaat worden, hopelijk in onze regio...
We moeten eigenlijk even af van de mythology die NAO en OA heten waarbij een negatieve index ons per definitie winterweer geeft.
Dit is Namelijk niet het geval..het enige dat die index aangeeft is dat er een kans is op hogedruk boven groenland en dat zou kunnen samensmelten met een azorenhoog wat een blokkade tot gevolg zou kunnen hebben.. maar zelfs als die blokkade er zou zijn dan moeten boven europa de kaarten ook goed geschud zijn..want als het bij ons niet wil dan kan de index zo negatief zijn als ze wil..maar dan kunnen wij gewoon in de dubbele temp cijfers zitten.

kortom..de index is een leuk dingetje maar het is slechts 1 van een aantal facetten die er voor kunnen zorgen dat er verandering van spijs kan komen.
als je hem als zodanig gebruikt geeft ze ook geen valse hoop maar is het een prima tooltje om te gebruiken. | Gewijzigd: 25 januari 2017, 08:24 uur, door Callie-P
Woonplaats: Almelo
Berichten: 31
Lid sinds: 11 okt. 2015
24 januari 2017, 23:53 uur | Bericht #478154
Svenne bedankt voor de uitleg...en Ronny bedankt voor de link
Simon
Lid
Woonplaats: Elburg
Berichten: 145
Lid sinds: 25 aug. 2006
25 januari 2017, 10:52 uur | Bericht #478156
Laat iedereen gewoon lekker z'n visie onderbouwen en plaatsen. Ook de "mindere betrouwbare" modellen zijn nou eenmaal beschikbaar. Ik denk dat de gemiddelde lezer zeker na afgelopen weken geleerd heeft dat verder kijken dan 3 dagen een virtuele positieve of negatieve verwachting m.b.t. het winterweer kan opleveren. 
Callie-P
Moderator
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 2157
Lid sinds: 16 jan. 2010
25 januari 2017, 11:18 uur | Bericht #478157
Hieronder even een pluimen-vergelijk... EC begint nu ook meer in lijn te lopen met GFS.. GFS maakt het zelfs nog bonter en komt nauwelijks nog in de buurt van de 0 graden met haar leden... edit.. de nieuwste GFS pluim staat er nu bij.. iets meer spreiding maar alles nog steeds boven nul.




Ik plaats 1 kaartje want deze vooruitzichten laten beide modellen nu zien.. met wat extra uitleg

De rode pijl die ik er op gezet heb geeft de windrichting aan.. de witte pijl die ik er opgezet heb geeft aan dat dat lagedruk waar wij onder zouden moeten gaan vallen gevoed wordt door het hoog eronder en dat de temperaturen bij ons hierdoor worden verhoogd.

Als we in een situatie als deze belanden (en het nadeel is dat deze setup nogal eens standvastig is... ) dan kunnen we zelfs het begrip "vuile" winter in de kast zetten want dan moet je denken aan temperaturen van minimaal 5 graden boven nul ( eerder tussen de 8 en 10 graden of zelfs hoger) en veel regen.

Pluspuntje kan zijn dat we wel wat meer kansjes op storm krijgen,maar daar komen de runs eigenlijk nu nog helemaal niet mee..
Kortom tis balen maar het is niet anders..wie weet laten de runs over een paar dagen ineens een volledig andere setup zien..
We hebben tenslotte in maart nog wel eens een dik pak sneeuw gehad... ! (Al valt maart wel in de lente )






Hieronder in de balk de trend..  (  Verticale pijl waar we nu zitten en het horizontale lijntje de richting waar het naar toe lijkt te gaan)


Termijn : tot 10 dagen vanaf plaatsing   
  • Groen = Winter binnen de gestelde termijn
  • Groen/oranje = er is grote kans op doorzettende winter en de kans op ( terugkeer naar)  temperaturen op of rond het gemiddelde binnen de gestelde termijn is veel kleiner
  • Oranje = er is kans op winterweer maar de onzekerheid is bijzonder groot ( het kan vriezen het kan dooien)
  • Oranje/rood = er is kans op winterweer maar de kans op ( terugkeer naar)  temperaturen op of rond het gemiddelde binnen de gestelde termijn is veel groter
  • Rood= Geen kans op winterweer binnen de gestelde termijn.

Definitie winterweer : 
1 van de volgende weers-omstandigheden kan binnen de termijn plaats vinden maar niet langdurig   
  • (stralings) vorst
  • hagel
  • sneeuw (nat en droog)
  • ijzel
  • ijsregen.
Definitie Winter :
Dezelfde weers-omstandigheden als bij winterweer alleen daarbij is sprake van (bijna) elke nacht nachtvorst en temperaturen overdag op of onder nul gedurende de periode. ( dit is gemiddeld voor het hele land dus het kan per regio afwijken)


Extra uitleg stoplicht : ik gebruik dit tooltje om de snelle lezers een hoop tekst lezen te besparen zodat je op een snelle manier kan zien of we winters blij worden.

Berichten samengevoegd door Callie-P | Gewijzigd: 25 januari 2017, 16:24 uur, door Callie-P
Woonplaats: Middelburg
Berichten: 3
Lid sinds: 30 jan. 2012
25 januari 2017, 12:57 uur | Bericht #478160
Dank je voor je analyse CallieP! We kunnen er nu moeilijk meer omheen dat we een zachtere periode tegemoet gaan. Maar beter nu dan over een maand. Over een maand zou een dergelijke opwarming een definitief einde van de winter inluiden. Op dit moment zijn er echter nog volop mogelijkheden voor februari. Laat het komende week maar lekker opwarmen. Daarna hebben we nog steeds 4 weken waarin een stevige vorstperiode prima mogelijk is. 

Normaal houd ik me redelijk bij de feiten, maar iets in me zegt dat we nog een erg mooie februari-maand tegemoet gaan...
weertje
Lid
Woonplaats: Nunspeet
Berichten: 108
Lid sinds: 14 jul. 2010
25 januari 2017, 19:07 uur | Bericht #478167
Komende 2 nachten wordt het nog even goed koud met vorst in het hele land.

Harmonie model: Minimum temperaturen komende nacht



Na deze koude nachten is de winter echt even weg de komende week.
GFS 12z pluim: 2M temperaturen de BILT



Aankomende Zondag waarschijnlijk wat stormachtig weer maar de echte storm depressies lijken ons niet te willen bereiken.
GFS 12z: Windstoten






  | Gewijzigd: 25 januari 2017, 19:11 uur, door weertje
Weertje hé?
JOHNNY123
Lid
Woonplaats: Enschede
Berichten: 785
Lid sinds: 20 dec. 2014
25 januari 2017, 20:53 uur | Bericht #478170
Het ziet er somber uit de komende periode voor de winter Hopelijk nog februari nog kansen
Het ECMWF laat tenminste een major ssw zien(reversal). Dat wil zeggen dat de wind op stratosfeer niveau van west naar oost draait. Dat zou de kansen op winterweer kunnen vergroten in de loop van februari mits de blokkade goed voor ons valt uiteindelijk in de troposfeer. Jammer genoeg wil gfs er niks van weten, die laat een minor ssw zien(westelijke wind neemt af in de stratosfeer maar wordt niet oost). Het is een strohalmpje voor deze vervelende periode die gaat komen. Toch denk ik dat deze winter boven de 40 hellmannen uitkomt, dus een normale winter. Februari gaat nog wel wat leuks brengen daar ben ik van overtuigd.


  | Gewijzigd: 25 januari 2017, 21:41 uur, door JOHNNY123
Terug naar boven
Dit topic is gesloten
2 Gebruikers lezen nu dit topic, onderverdeeld in 2 gasten en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.890 topics, welke bij elkaar 448.500 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.609 leden.
Het nieuwste lid is Goos.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
2 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 51 mensen aan het browsen op het forum. 1 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 51, lezen 2 mensen het topic "Jaarwisseling 2024-2025".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Het klets- en waarneemtopic

Deel jouw weerwaarneming!

Het Zomerdiscussietopic

Lees en schrijf mee!

Wateroverlast

Bijzonder nat afgelopen jaar achter de rug

De OnweerOnline stormtracker

Bekijk de radar en volg het onweer

© 2003 - 2024 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden