Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

Er zijn de afgelopen 3 uur 500 ontladingen geregistreerd.

22 Dec 2024 10:16:43

De temperatuur bij Mont rigi is onder het vriespunt gekomen met voldoende luchtvochtigheid. Er is kans op gladheid in deze regio!

20 Dec 2024 14:41:58
Actueel
1 / 4

De OnweerOnline stormtracker

Bekijk de radar en volg het onweer

Het klets- en waarneemtopic

Deel jouw weerwaarneming!

Wateroverlast

Bijzonder nat afgelopen jaar achter de rug

Het Zomerdiscussietopic

Lees en schrijf mee!

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
17 januari 2014, 19:48 uur | Bericht #416509
Noodtoestand wegens droogte Californië

Gouverneur Jerry Brown heeft vandaag wegens de jarenlange droogte de noodtoestand voor Californië uitgeroepen. Doordat het drie jaar lang weinig heeft geregend, zijn sommige waterreservoirs bijna uitgeput en is de waterstand van rivieren op een kritiek niveau beland.

De noodtoestand maakt het de regering van de Amerikaanse staat met de meeste inwoners mogelijk water te onttrekken aan onder meer viskwekerijen ten gunste van boerderijen. Ook kunnen burgers worden gedwongen minder water te gebruiken. Als de droogte aanhoudt, kan de regering in sommige gebieden het water op rantsoen stellen.

De droogte is een bedreiging voor de agrarische sector, die een waarde van 44,7 biljard dollar (ruim 33 miljard euro) heeft en verantwoordelijk is voor bijna de helft van al het fruit, groenten en noten die in de Verenigde Staten worden geproduceerd. De inwoners van de staat en bedrijven kunnen hogere kosten voor de watervoorziening en de energie tegemoetzien. De Californische economie is de op negen na grootste in de wereld.

2006 was het laatste jaar dat de staat geheel aan de vraag naar water kon voldoen. Daarna was hij gedwongen in gebreke te blijven. Vorig jaar kon de staat slechts 35 procent van het verlangde water leveren. In 2012 was dat 65 procent en in 2011 80 procent.

Bron: AD
Every cloud has a silver lining
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
18 januari 2014, 14:16 uur | Bericht #416554
Tikkende tijdbom Californië

Terwijl koude-uitbraken in de VS volop in de nieuwsmedia zijn gekomen, is het westen van dat land al tijdenlang juist heel warm en bovendien zeer droog. Een tikkende tijdbom. De eerste echte problemen beginnen nu al te ontstaan. En dat midden in de winter. De zomer moet nog komen en zou wel eens historisch kunnen worden, in de negatieve zin van het woord.


Neerslagoverzicht 2013. Californië is recorddroog. Bron: NOAA.

Met name Californië, een staat zo groot als Frankrijk met een kleine 40 miljoen inwoners en bekende steden als San Francisco en Los Angeles, is extreem droog geweest. Niet alleen de afgelopen weken, het hele afgelopen jaar. 2013 was het droogste jaar uit de meethistorie. Met slechts 32,8% van de gemiddelde jaarlijkse hoeveelheid neerslag. En terwijl de afgelopen weken de gebieden ten oosten van de Rocky Mountains bleven grossieren in extreme kou, bleef het in Californië en aanliggende gebieden zoals Nevada (de staat bekend van Las Vegas) zonnig en warm. De temperaturen in het vrij noordelijk gelegen San Jose bijvoorbeeld, niet ver van San Francisco, koersen al wekenlang rond 20 graden, terwijl een graad of 13 normaal is. En de regen die in dit deel van Californië (het centrale en zuidelijke deel) toch echt voor een groot deel in de winter moet vallen, is zo goed als uitgebleven. Waar de heuvels in de zomer geel kleuren door het verdorde gras, maar in de winter normaal gesproken weer groen worden, is van die verandering niets te merken. Het gras groeit niet; er is geen vocht voorhanden. En waar de bergen verder landinwaarts normaal gesproken één keer in de zoveel tijd een bak met sneeuw te verwerken krijgen en zo een appeltje voor de zomerdorst leveren, is de sneeuwbedekking er maar 20% van wat het moet zijn.


Temperatuuroverzicht 2013. Bron: NOAA. Californië heeft ook een zeer warm jaar achter de rug. En nog altijd liggen de temperaturen er zeer hoog voor de tijd van het jaar. En regen is er tot nu toe deze winter nauwelijks gevallen, zeker in het midden en zuiden van Californië.

Nu al problemen in Californië, midden in de winter
Inmiddels worden de problemen in Californië al groter. Bosbranden grijpen om zich heen in het zuiden van de staat. Waterbassins zijn recordkarig gevuld. State Governor Jerry Brown – opvolger van Arnold Schwarzenegger – heeft gisteren een “drought emergency” afgekondigd. Met daarbij een oproep om alvast vrijwillig 20 procent water te besparen. Of dat gaat lukken is zeer de vraag. Op vrijwillige basis lijkt hooguit een paar procent haalbaar te zijn. Het zal eerder moeten worden gezien als symboliek met als doel het nakende probleem tijdens het gegarandeerd droge zomerhalfjaar alvast beter op de agenda en in de hoofden van de mensen te krijgen.

Hardnekkig stromingspatroon
De warmte en de droogte in het westen van de VS zijn overigens de andere kant van de medaille van de koude-uitbraken die zo hebben huisgehouden elders in het land. De straalstroom – een snelstromende rivier van lucht op hoogte die sturend is voor het weer aan de grond – zit in een hardnekkig patroon. Boven het westen van de VS golft ze naar boven. Het resultaat daarvan is dat op hoogte warmte wordt aangevoerd vanuit het zuiden. Ten oosten van de Rockies kent de straalstroom juist scherpe uitstulpingen van koude lucht naar het zuiden toe. Op zich is dit patroon niet vreemd, zeker ook niet in de winter. Maar de koude- en warmte-uitstulpingen zijn momenteel wel heel scherp en bovendien bijzonder standvastig. De warmte-aanvoer op hoogte resulteert daarbij in bovengemiddeld hardnekkige hogedrukwerking boven het westen van de VS. Iets dat in de zomer normaal is, en voor een paar weken ook wel in de winter, maar niet maanden achtereen.

Is er dan geen zicht op verbetering gedurende de rest van de winter? Nou, toch wel een beetje. Volgende week begint het stromingspatroon wat veranderingen te tonen, met minder scherpe golvingen in de straalstroom en daardoor een wat meer oost-west georiënteerde straalstroom. Verzwakte storingen kunnen dan tot zo zuidelijk als Centraal-Californië doordringen, al zal dat nog niet veel zoden aan de dijk zetten.


Het stromingspatroon op enkele kilometers hoogte, zoals dat voor komende maandag wordt berekend door het ECMWF-model. De situatie is typerend voor hoe de winter tot nu toe verlopen is. De straalstroom slingert sterk. Met scherpe warmte-uitstulpingen naar het noorden toe boven het westen van de VS en andersom koude uitstulpingen naar het zuiden toe oost van de Rocky Mountains. Op zich is een dergelijk patroon heel normaal. Echter, de uitstulpingen zijn momenteel wel heel standvastig en scherp. Daardoor worden de extremen groter. Waar grote delen van de VS hierdoor geregeld met koude-uitbraken te maken hebben, is het westen van de VS juist zeer warm en droog voor de tijd van het jaar.


Later komende week begint het stromingspatroon voorzichtig te veranderen. Tegen het eind van de januarimaand lijkt de straalstroom vaker west-oost georienteerd te liggen, waardoor regenstoringen makkelijker bijvoorbeeld ook Midden- en wellicht ook Zuid-Californie kunnen bereiken. Een flink deel van de ultralangetermijnberekeningen laten dan vanaf eind januari duidelijk meer neerslag zien. Maar de onzekerheid op zulke lange termijn vooruit is wel groot. Bovendien lossen ook een paar weken wissellvallig weer alleen, de problemen nog lang niet op. Californië wacht waarschijnlijk een zware zomer voor wat betreft waterbeheer en bosbranden.

Beetje hoop, maar toch: een tikkende tijdbom
Voor de ultralangetermijn (vanaf de week erna, eind januari, richting februari) zijn er duidelijke signalen dat het echt wat wisselvalliger zou kunnen worden, misschien ook wel in het zuiden van Californië. Maar op die termijn, zo ver vooruit, neemt de onzekerheid in de verwachting natuurlijk enorm toe. Bovendien, ook als het langdurig wisselvallig wordt, is er nog een lange weg te gaan. De achterstanden zijn enorm. Het is een tikkende tijdbom die niet door een paar weekjes wisselvallig weer ineens onschadelijk is gemaakt. Waarschijnlijk stevent Californië daarom ook af op een zeer moeizame zomer op watergebied met grote tekorten en nog meer natuurbranden dan we de afgelopen jaren al hebben gezien.

Bron: MeteoConsult
Every cloud has a silver lining
Waarom deze advertentie?
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
22 januari 2014, 09:32 uur | Bericht #417054
Californië stevent af op recorddroogte

Terwijl grote delen van de VS kreunen onder de kou, is in Californië de noodtoestand afgekondigd door de aanhoudende droogte en hitte in de staat. Californië is gewend aan droogte, maar dan tijdens de zomer. Nu houdt een hogedrukgebied langs de hele westkust de stormen tegen die normaal voor neerslag zorgen in de staat. Daardoor stijgt de nood aan water.

Ski
Het sneeuwpak in de Sierra Nevada is amper een vijfde van het historische gemiddelde. Daardoor zitten skioorden zonder sneeuw. Maar dat is niet het enige probleem: vorige week wandelde een beer op een bergflank vol skiërs. Het is een teken dat ook dieren die normaal een winterslaap houden in de war zijn door de hitte. Het dunne sneeuwpak betekent op termijn ook dat de watervoorziening voor gemeenschappen tot helemaal in het zuiden van Californië in gevaar is. De smeltende sneeuw moet in de lente water leveren voor meer dan 25 miljoen mensen en een landbouwsector met een omzet van 44,7 miljard dollar. Boeren laten nu al hele velden verkommeren, en veekwekers moeten noodgedwongen delen van hun kuddes verkopen. In een normaal jaar kunnen de dieren buiten grazen, maar door de droogte moeten de boeren hun dieren voederen met aangekocht hooi.

Geen beterschap
De droogte leidt ook tot grote bosbranden in wouden die in normale omstandigheden te vochtig zijn om vuur te vatten, en dwingt veekwekers om grote delen van hun kuddes te verkopen. Het ergste voor Californië is dat er niet meteen beterschap op komst is. Volgens de National Weather Service zal de droogte zelfs nog erger worden, en voor sommige delen van de staat zullen er naar alle waarschijnlijkheid records sneuvelen. In grote steden als Sacramento zijn daarom nu al strenge maatregelen van kracht, en algemeen wordt verwacht dat de overheid strengere richtlijnen voor waterverbruik zal uitvaardigen.

Bron: HLN
Every cloud has a silver lining
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
1 februari 2014, 16:10 uur | Bericht #418749
Watertekort dreigt in uitgedroogd Californië

Ongeveer 25 miljoen mensen in Californië worden bedreigd door drooglegging. Het staatswaterbedrijf vreest in de nabije toekomst geen water meer te kunnen leveren door aanhoudende droogte, meldde de BBC.

Twee derde van de inwoners van de staat en ruim 400.000 hectare landbouwgrond zijn voor een deel van hun drinkwater en irrigatiemiddelen afhankelijk van het Californische waterbedrijf. De agrarische sector in de westelijke staat is verantwoordelijk voor bijna de helft van al het fruit, groenten en noten die in de Verenigde Staten worden geproduceerd.

Twee weken geleden riep de staat de noodtoestand uit, waardoor de regering water mag onttrekken aan onder meer viskwekerijen. De droogte komt doordat het in Californië 3 jaar lang weinig heeft geregend. Sommige waterreservoirs zijn bijna uitgeput en de waterstand van rivieren is op een kritiek niveau beland. De droogte heeft ook geleid tot natuurbranden die enkele huizen in de as legden.

Gouverneur Jerry Brown riep zaterdag Californiërs op toiletten niet onnodig vaak door te spoelen en de waterkraan dicht te draaien tijdens het scheren.

Bron: AD
Every cloud has a silver lining
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
4 mei 2014, 12:23 uur | Bericht #423018
Ongekend: 100% van Californië heeft te maken met droogte

"100% van de Gouden Staat heeft te maken met droogte. Dit is voor het eerst sinds 15 jaar." Dit meldt het U.S. Drought Monitor (USDM). "Met de uitbreiding van D1 (gemiddelde droogte / moderate) over het zuidoosten van Californië en het zuidwesten van Arizona is het voor het eerst in 15 jaar, dat 100% van Californië te maken heeft met gemiddelde (moderate) tot extreme (exceptional) droogte. Sinds 5 maart is het abnormaal droog in de staat. Veel landbouwers in de Sasta Vallei en in Big Springs - beide in Siskiyou county - in het uiterste noordelijike deel van Californië, hebben veel moeite om hun gewassen te bewatren. "Het sneeuwdek was ronduit zielig, de neerslag is ver onder het gemiddelde, het waterniveau in de putten is aanzienlijk gezakt, veel bronnen zijn al drooggevallen, de voorraden van oppervlakte water voor irrigatie zijn niet aanwezig en de situatie verergert dagelijks, zeker na drie opeenvolgende jaren van aanhoudende droogte."



Het sneeuwdek in Californië of de sneeuw, die tijdens de winter ophoopt op de bergtoppen, is minder dan 1/3 van het historisch gemiddelde. De winter is normaliter de natste tijd van het jaar in de staat. Echter een rug van hogedruk voor de kust veroorzaakte een patroon in de jetstream, die de buien naar het noorden stuwde. Deze kwamen in het Pacific Noordwesten en in Canada terecht in plaats van in Califonië. Deze rug verscheen al in december 2012 en houdt zo lang aan, dat de meteorologen het hogedrukgebied een bijnaam hebben gegeven: the Ridiculously Resilient Ridge. Het afgelopen jaar (2013) was het droogste jaar ooit.





© onweer-online
Bron; Accuweather
Every cloud has a silver lining
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
14 mei 2014, 08:20 uur | Bericht #423592
Hittegolf in Californië bouwt zich op

Een hittegolf, die ongebruikelijk is voor de lente, bouwt zich op in Californië onder invloed van een hogedruk systeem. Meteorologen waarschuwen voor een record of bijna-recordbrekende temperaturen in en rond San Francisco en Monterey bays. In het zuiden worden de hoge temperaturen verergerd door vlagerige Santa Ana winden en een lage luchtvochtigheid. Los Angeles en de naburige steden hebben parkeerrestricties afgekondigd om de brandweer ruimbaan te geven. De hittegolf kan tot woensdag of donderdag aanhouden.

© onweer-online
Bron: My Motherlode
Every cloud has a silver lining
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
16 juni 2014, 16:26 uur | Bericht #431537
Zinderende hitte voor de Ohio Vallei en de Mid-Atlantic

Zinderende hitte en een hoge luchtvochtigheidsgraad maken het deze week onaangenaam in de Ohio Vallei en aan de Mid-Atlantic. De temperatuur kan stijgen tot record-brekende hoogtes. Na een weekeind met een lage relatieve vochtigheidsgraad en comfortabel weer komt het plakkerige hete weer in volle kracht terug. Vooral op dinsdag en woensdag zal het niet te harden zijn. In steden zoals Columbus, Ohio, Pittsburgh, Pennsylvania en Philadelphia loopt de temperatuur makkelijk op tot zo'n 32C. In New York City zal het net iets koeler blijven. Het zwaartepunt van de hitte ligt in de I-95 corridor van Philadelphia tot in de Carolina's.



Op de thermometers is alleen de temperatuur af te lezen. Door de hoge luchtvochtigheidsgraad zal het gevaarlijk warm gaan worden. De gevoelstemperatuur kan in de corridor op woensdag oplopen tot zo'n 43C. Enige verlichting wordt gevormd door regenbuitjes en onweersbuien in de late middagen en avonden. De kracht van het hogedruksysteem boven het Zuidoosten is de oorzaak van dit zinderende weer. Dit klamme warmte komt normaliter in het Zuiden voor, maar door de kracht van het hogedrukgebied wordt de warme, vochtige lucht naar het noorden gestuwd. Later deze week neemt de kracht van het hogedrukgebied af en ligt het zwaartepunt boven het Diepe Zuiden van Louisiana naar Georgia.

© onweer-online
Bron: Accuweather
Every cloud has a silver lining
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
18 juni 2014, 17:26 uur | Bericht #431646
Hittegolf in Mid-Atlantic is officieel recordbrekend

De zinderende hitte in de Mid-Atlantische regio is officieel record-brekend. Op woensdag steeg het kwik in Washington tot 36,11 °C. Hiermee is het record van 35C uit 1991 gebroken. Woensdag zal vermoedelijke de warmste dag van deze week zijn. Tegen het einde van de middag kunnen onweersbuien mogelijk enige verkoeling brengen. Echter de hitte komt donderdag gewoon weer terug. Het Emergency Management Agency in D.C. heeft een hitte-emergency afgekondigd en heeft meerdere koelings-centra geopend.

© onweer-online
Bron: CBS Washington
Every cloud has a silver lining
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
11 juli 2014, 21:53 uur | Bericht #433289
'Harry Potter'-acteur dood aangetroffen in Death Valley

De Britse acteur Dave Legeno (50) is zondag dood aangetroffen in een afgelegen deel van Death Valley, een woestijngebied in Californië. De Britse acteur had onder andere een bescheiden rol in drie 'Harry Potter'-films.


© Kos.

De Engelsman was aan het wandelen in de woestijn in Californië toen hij omkwam. Zijn lichaam werd zondag ontdekt door een groep wandelaars. Dat bevestigde zijn vertegenwoordiger vandaag aan The Mirror. Zijn overlijden is intussen ook bevestigd door de politie in de VS. Die vermoedt dat Legeno door de hitte in het gebied in de problemen is gekomen. Er waren geen aanwijzingen voor een misdrijf.

Legeno speelde in de 'Harry Potter'-films de rol van Fenrir Vaalhaar, een weerwolf. Zijn eerste grote filmrol was in de film 'Snatch'. Sindsdien speelde hij in verschillende bekende films, waaronder 'Batman Begins', 'Elizabeth, the Golden Age' en 'Centurion'. De acteur stond niet alleen op de planken, maar was ook een professioneel vechtsporter.

Legeno laat een dochter na. Hij woonde in het zuiden van Engeland.

Bron: HLN
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Ries
Lid
Woonplaats: Brouwershaven
Berichten: 4470
Lid sinds: 3 jul. 2010
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
14 juli 2014, 08:49 uur | Bericht #433507
Het is zo warm in Yellowstone dat de weg er smelt


De Firehole Lake Drive brengt toeristen naar de Great Fountain Geyser, White Dome Geyser en Firehole Lake. © ap.

Yellowstone National Park is bekend om zijn voortdurend veranderende geothermische hotspots en dat heeft het park vorige week nog maar eens aan de lijve ondervonden. In een bepaald gebied werd het zo warm dat het asfalt van een weg er begon te smelten. Dat schrijft de Amerikaanse krant The New York Post.

De hitte beschadigde de weg naar een reeks geisers, die bij toeristen erg populair zijn. Het nationale park raadt wandelaars af het gebied te gaan verkennen. Het is er immers te gevaarlijk omdat er onder vaste grond wel eens kokend water kan zitten.

"Er zijn genoeg andere geweldige plaatsen in het park", zegt Al Nash, woordvoerder van Yellowstone National Park. "Ik zou geen kwetsuren riskeren om die geisers te zien tijdens de tijdelijke sluiting."

Het gebeurt wel vaker dat temperatuurswisselingen de wegen en wandelpaden van Yellowstone beschadigen. Maar de schade aan de Firehole Lake Drive is opvallend zwaar. Daar zit het warme weer, dat Yellowstone National Park momenteel teistert, wellicht voor iets tussen. Het zou wel eens enkele dagen kunnen duren voordat de schade hersteld is.

Bron: HLN | Gewijzigd: 14 juli 2014, 08:49 uur, door Ries
Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes.
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
15 juli 2014, 09:19 uur | Bericht #433563
Vader doet de test: zo voelt opsluiting in snikhete auto

Een 33-jarige man uit North Carolina heeft zichzelf opgesloten in een snikhete auto om uit te zoeken hoe het voelt om oververhit te raken. Terry Bartley deed het experiment twee dagen na de dood van Cooper Harris, de Amerikaanse peuter die op 18 juni het leven liet in een drukkend warme wagen en van wie de vader is aangehouden op verdenking van moord.

Bartley, vader van drie kinderen, filmde de loodzware beproeving en zette de beelden op YouTube. De negentig seconden durende clip werd al bijna 1,3 miljoen keer bekeken. Het experiment maakt hard dat vastzitten in een voertuig extreem zwaar is bij zomerse temperaturen.

Terwijl het buiten meer dan dertig graden was, stapte Bartley achter het stuur van zijn geparkeerde auto en sloot hij alle vensters. Op de beelden is te zien hoe de Amerikaan overmatig aan het zweten is, intussen beschrijft hij hoe hij zich voelt. "Het is alsof ik aan het stikken ben. Dit is triestig." Volgens Daily News kon Bartley zijn experiment maar twintig minuten volhouden.



De man wijst erop dat zijn systeem veel sterker is dan dat van kinderen, dus hoe zouden zij het dan kunnen overleven?

Volgens cijfers van de universiteit van San Francisco kwamen sinds begin dit jaar al 17 kinderen, tussen twee maanden en vijf jaar oud, om in oververhitte auto's. Met zijn video hoopt Bartley andere ouders te wijzen op de risico's.

Bron: HLN
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Terug naar boven
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.888 topics, welke bij elkaar 448.498 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.609 leden.
Het nieuwste lid is Goos.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 302 mensen aan het browsen op het forum. 2 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 302, lezen 6 mensen het topic "Het grote winter kletstopic 2016-2017".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

Het Zomerdiscussietopic

Lees en schrijf mee!

De OnweerOnline stormtracker

Bekijk de radar en volg het onweer

Het klets- en waarneemtopic

Deel jouw weerwaarneming!

Wateroverlast

Bijzonder nat afgelopen jaar achter de rug

© 2003 - 2024 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden