Live Bliksemontladingen

De teller in het icoon met het onweersbuitje geeft live het actuele aantal bliksemontladingen uit onze regio weer. De dekking ligt in een vierkant om Nederland en België, waardoor er ook data van rondom Parijs, op de Noordzee en uit een deel van Duitsland wordt weergegeven.

Ontladingen

De ontladingen kun je terugvinden op de Google Maps kaart onderaan de pagina. Deze worden nog niet live bijgewerkt, voor de meest actuele ontladingen ververs je de pagina. De iconen op de kaart lopen in kleur van Geel naar Rood, waarbij Geel een 'nieuwe' ontlading is en Rood een 'oude'.

Geluid

De teller maakt geluid als het aantal bliksemontladingen verhoogt. Dus, bij een update van 0 naar 1 hoor je geluid. Je kunt dit uitschakelen met het luidspreker icoontje in de balk hierboven.

Data © Blitzortung.org / Lightningmaps.org
nl
StormTrack Beta
Inloggen
Heb je nog geen account? Dan kun je er hier eentje aanmaken!
De Bilt

Geen onweer in de buurt
Nu Live

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Berrien, GA.

28 Nov 2024 21:40:48

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Berrien, GA; Cook, GA.

28 Nov 2024 21:40:47

NWS: Severe Thunderstorm Warning uitgegeven voor Berrien, GA; Colquitt, GA; Cook, GA.

28 Nov 2024 21:00:33
Actueel
1 / 4

Het Zomerdiscussietopic

Lees en schrijf mee!

Wateroverlast

Bijzonder nat afgelopen jaar achter de rug

Het klets- en waarneemtopic

Deel jouw weerwaarneming!

De OnweerOnline stormtracker

Bekijk de radar en volg het onweer

×
Kies een plaats
Beschikbare Plaatsen:
×
Welke meldingen wil je ontvangen?

Je kunt hieronder aangeven welke notificaties je wil ontvangen in 'Nu Live'. Standaard ontvang je alle notificaties, wil je een bepaald type melding niet langer ontvangen? Vink dan het vinkje uit. Je keuze wordt automatisch opgeslagen.

×
Nu Live
Welkom op onweer-online.nl! Als je je nog niet hebt geregistreerd, meld je dan nu aan op de leukste en grootste weercommunity van Nederland. Heb je al een account, log dan hier in.
1 2
Sanwa
Lid
Woonplaats: winkel
Berichten: 5550
Lid sinds: 3 jul. 2009
27 september 2012, 16:30 uur | Bericht #372032
Komeet zal hemel in 2013 verlichten



Het duurt nog iets meer dan een jaar, maar dan zal een pas ontdekte komeet de hemel verlichten met meer kracht dan een volle maan. Komeet C/2012 S1 is afgelopen vrijdag ontdekt door twee Russische astronomen. Het brok ruimtepuin komt rechtstreeks uit de Oort wolk die om ons zonnestelsel heen zit. Daardoor zit er allerlei stof en gruis in de staart van de komeet.

Als deze volgend jaar op 28 november weer langs de aarde scheert, dan zal de zon al dat gruis laten oplichten, is de verwachting. Het gevolg is een helderheid die groter is dan een heldere maan. Je kunt de komeet vanaf aarde zonder hulpmiddelen zien. De laatste komeet die zo helder scheen, was de komeet van Halley. Die scheerde in 1986 langs de aarde en komt terug voor een bezoekje in 2061.



faqt.nl - weten begrijpen verbazen
Lees ook:

| Gewijzigd: 2 mei 2017, 15:25 uur, door Joyce.s
Bekijk het van de zonnige kant, de meeste regen valt naast je.
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
2 oktober 2013, 06:39 uur | Bericht #408844
Sondes en rovers klaar voor passage 1 oktober komeet ISON langs Mars



Een hele batterij aan sondes en rovers om en op de planeet Mars is klaar om de passage te bekijken van de komeet ISON op 1 oktober a.s. De komeet zal die dag mars op een afstand van 0,07 Astronomische Eenheid – da’s ruim 10 miljoen km – passeren, een afstand die zes keer kleiner is dan de kleinste afstand die komeet ISON tot de aarde zal krijgen. Onder andere de Marsrover Curiosity en de sonde Mars Reconnaissance Orbiter met zijn haarscherpe HiRISE camera zullen de komeet proberen in het vizier te krijgen. Er zijn vier data van waarnemingen gepland: 20 augustus – oeps, die is al geweest – 29 september, 1 en 2 oktober. Hieronder een video over de passage van komeet ISON langs Mars.





Bron: NASA, Astroblog | Gewijzigd: 2 mei 2017, 15:25 uur, door Joyce.s
Every cloud has a silver lining
Waarom deze advertentie?
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
2 oktober 2013, 06:42 uur | Bericht #408845
Wordt komeet ISON de Zeperd van de Eeuw?

We hadden er zo veel van verwacht, van de komeet die eind dit jaar na z’n periheliumpassage vlak langs de zon wel eens net zo helder zou kunnen worden als de Volle Maan: Komeet C/2012 S1 ISON. Maar de Columbiaanse sterrenkundige Ignacio Ferrin (Universiteit van Antioquia in Medellín, Colombia) denkt dat komeet ISON wel eens zwaar zou kunnen tegenvallen en dat hij ‘als een nachtkaars zal uitgaan.’ In dit wetenschappelijke artikel betoogt Ferrin, die gespecialiseerd is in kometen, dat hij op basis van de laatste waarneemgegevens ziet dat de komeet sinds 13 januari 2013 een zogenaamde ‘slowdown event’ meemaakt en niet meer toeneemt in helderheid, inmiddels al ruim 130 dagen. In de grafiek hieronder zie je dit duidelijk in beeld.



Als mogelijke oorzaak denkt Ferrin aan een gebrek aan ijs in de komeet of een rotslaag van niet-vluchtige silicaten die sublimatie van het er onder liggende ijs in de weg staat. Ferrin verwacht dat de komeet voor het perihelium op 28 november 2013 uiteen zal vallen en dat de verwachtte helderheid nooit zal worden bereikt. Het gedrag van komeet ISON doet Ferrin denken aan de komeet C/2002 O4 Hönig, die na een slow down event van 52 dagen uit elkaar viel. Mocht komeet ISON desondanks toch heel blijven, dan is het nog maar de vraag of ‘ie de periheliumpassage zal overleven, want daar zal de komeet te maken krijgen met een temperatuur van 2700 °C en zal de getijdewerking van de zogenaamde Roche Limiet merkbaar worden. Kortom, als het aan Ferrin ligt zal het eerder de Zeper van de Eeuw dan de Komeet van de Eeuw worden.

Bron: Astroblog
Gepubliceerd op 30 juli 2013
Every cloud has a silver lining
Pgs3000
Lid
Woonplaats: Grijpskerke
Berichten: 1719
Lid sinds: 14 jun. 2007
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
2 oktober 2013, 16:51 uur | Bericht #408850
Ik ben benieuwd   Hopelijk krijgen we wat moois te zien!
-- Live fast, Die young and leave a beautiful corpse! --
Marga
Lid
Woonplaats: Den Haag
Berichten: 17643
Lid sinds: 25 jul. 2006
11 oktober 2013, 08:10 uur | Bericht #409142
Komeet ISON kan scheervlucht langs zon overleven

Komeet ISON, die op 28 november op een afstand van nog geen 1,2 miljoen kilometer langs het zonsoppervlak scheert, maakt een goede kans om die helse ontmoeting te overleven. Tot die conclusie komen Amerikaanse wetenschappers na nieuwe computerberekeningen, waarvan de resultaten vandaag op de 45ste bijeenkomst van de Division for Planetary Sciences van de American Astronomical Society bekend zijn gemaakt. De komeet houdt de gemoederen al sinds zijn ontdekking in september 2012 bezig, vooral nadat de eerste optimistische verwachtingen een nogal spectaculair helderheidsverloop lieten zien. Hoewel dat optimisme inmiddels wat is getemperd, zou ISON kort na zijn scheervlucht nog steeds een opvallende hemelverschijning kunnen worden. Óf dat gebeurt hangt in belangrijke mate ervan af of het kleine ijzige hemellichaam tijdens zijn tocht langs de zon, waarbij hij aan een temperatuur van meer dan 2700 graden wordt blootgesteld, uiteenvalt. Ook het moment waarop die desintegratie zou plaatsvinden speelt een belangrijke rol. Maar volgens onderzoekers van de Lowell-sterrenwacht en het Southwest Research Institute is het nog maar de vraag of komeet ISON uit elkaar valt. Op basis van de (schaarse) beschikbare gegevens over de grootte, dichtheid, samenstelling en rotatie van de komeet komen zij tot de conclusie dat deze de getijkrachten van de zon waarschijnlijk kan weerstaan. Mocht dat zo zijn, dan wordt het nog spannend in de laatste weken van november. Onderzoekers van het Planetary Science Institute hebben namelijk gemeten onder welke hoek de rotatie-as van komeet ISON staat. Uit die meting blijkt dat tot ongeveer één week voor de scheervlucht steeds dezelfde kant van de komeet naar de zon is gericht. Dat betekent dat de schaduwkant, waar zich waarschijnlijk nog veel vluchtige stoffen bevinden, pas vanaf 21 november aan de zonnehitte wordt blootgesteld. Volgens de wetenschappers zou dat tot spectaculaire uitbarstingen kunnen leiden. Een heel ander geluid komt van de Colombiaanse astronoom Ignacio Ferrin, die eerder deze maand juist met de mededeling kwam dat komeet ISON in feite al aan het desintegreren is. Dat leidt hij af uit de helderheidsontwikkeling van de komeet, die vergelijkbaar zou zijn met die van twee eerdere kometen die uiteenvielen vóórdat ze de zon bereikten. Kortom: het kan nog alle kanten op gaan met ISON. (EE)

Bron: Astronieuws
Every cloud has a silver lining
Sanwa
Lid
Woonplaats: winkel
Berichten: 5550
Lid sinds: 3 jul. 2009
18 oktober 2013, 11:25 uur | Bericht #409468
Komeet ISON is nog intact


New Hubble Image of Comet ISON

Een nieuwe opname van de Hubble-ruimtelescoop, gemaakt op 9 oktober jl., laat zien dat komeet ISON nog intact is. Eerdere berichten suggereerden dat het kleine, ijzige object op het punt stond uiteen te vallen, maar daar lijkt dus nog geen sprake van te zijn. De kern van komeet ISON is naar schatting minder dan twee kilometer groot – veel te klein om op de Hubble-opname zichtbaar te zijn. Wel te zien is de coma van de komeet, de tienduizenden kilometers grote wolk van gas die de langzaam opwarmende kern inmiddels heeft uitgestoten. Ook heeft de komeet een duidelijke stofstaart ontwikkeld. De symmetrische vorm van de coma wijst erop dat de komeet gelijkmatig verdampt: hij lijkt geen duidelijke ‘jets’ te hebben ontwikkeld – plekken waar duidelijk meer gas wordt uitgestoten dan elders. Het ontbreken van zo’n ‘straalaandrijving’ betekent dat ISON waarschijnlijk niet snel om zijn as draait. Het is zelfs denkbaar dat steeds dezelfde kant van de komeet naar de zon toe is gekeerd. Dat laatste zou tot gevolg hebben dat een deel van het oppervlak pas kort vóór de scheervlucht van de komeet langs de zon (28 november) flink wordt opgewarmd. En in dat geval zou ISON wel eens actiever kunnen worden dan het zich tot nu toe laat aanzien.

Bron: Astronieuws
Bekijk het van de zonnige kant, de meeste regen valt naast je.
Sanwa
Lid
Woonplaats: winkel
Berichten: 5550
Lid sinds: 3 jul. 2009
22 oktober 2013, 08:03 uur | Bericht #409723

Adam Block took this image of comet ISON using a SBIG STX16803 CCD Camera with a 32-inch Schulman Telescope Schulman Telescope atop Mount Lemmon from the University of Arizona’s SkyCenter on the morning of Oct. 8. Adam Block/Mount Lemmon SkyCenter/University of Arizona

Bron: csmonitor
Bekijk het van de zonnige kant, de meeste regen valt naast je.
Amras
Lid
Woonplaats: Dordrecht
Berichten: 554
Lid sinds: 25 mei. 2009
22 oktober 2013, 15:40 uur | Bericht #409745
Maar valt er nu ook al wat zinnigs te zeggen over de mogelijkheid dat we die komeer binnenkort met het blote oog kunnen zien?
Regen, das gewoon vloeibare zonneschijn
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
18 november 2013, 19:08 uur | Bericht #412469
"Komeet van de eeuw" met het blote oog zichtbaar

De "komeet van de eeuw" is zo helder geworden dat hij met het blote oog zichtbaar is. ISON raast op dit moment langs Mercurius en komt op 28 november het dichtst bij de zon. Intussen zijn er ook verschillende apps waarmee u de komeet kunt volgen.

ISON, of C/2012 S1 zoals de komeet eigenlijk officieel heet, werd eind september 2012 ontdekt in het International Scientific Optical Network (ISON). De komeet werd eerder dit jaar de "komeet van de eeuw" genoemd, omdat hij zo helder zichtbaar is. Afgelopen zomer leek de komeet minder licht te geven, maar wellicht door de interactie met de zonnewind is de helderheid nu opnieuw toegenomen.

De baan van de komeet is bijna parabolisch. Momenteel raast het hemellichaam langs Mercurius. Op 28 november komt ISON met zo'n 1,1 miljoen kilometer het dichtst langs de zon. Daarna slingert de komeet rond onze ster terug onze richting uit en op 26 december komt ISON het dichtst langs de aarde. Het hemellichaam zal dan zo'n 65 miljoen kilometer van ons verwijderd zijn.

De komeet is intussen zo helder geworden dat hij met het blote oog waarneembaar is. Wellicht is de komeet tegen eind deze maand zo helder dat hij zelfs overdag waarneembaar is. Wie zijn kans wil wagen om dit uitzonderlijke astronomische fenomeen te bewonderen, kijkt het best 's ochtends vroeg naar het oosten. Wie minder aanleg tot sterrenkunde heeft, kan de komeet altijd hieronder volgen:

http://www.solarsystemscope.com/ison/

Bron: De Redactie
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Bronk
Lid
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 4104
Lid sinds: 27 jul. 2006
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
19 november 2013, 20:03 uur | Bericht #412541
Superkomeet met blote oog te zien


Als alles goed gaat krijgen we over een dikke week een prachtig schouwspel te zien: een immense komeet, misschien wel de helderste in eeuwen. Eind volgende week, op 28 november, scheert de komeet Ison rakelings langs de zon. Als ze dat overleeft, zal ze daarna bijzonder helder zijn, met een lange staart. Misschien zal ze zo helder zijn dat we die zelfs overdag kunnen zien.

Bron: HLN
Amras
Lid
Woonplaats: Dordrecht
Berichten: 554
Lid sinds: 25 mei. 2009
21 november 2013, 20:17 uur | Bericht #412759
En volgens http://www.solarsystemscope.com/ison/ moet de komeet dan een groot deel van december en januari te zien zijn. Klinkt een beetje als "midden in de winternacht". Nu nog een kerststalletje en 3 koningen
Regen, das gewoon vloeibare zonneschijn
mrijkhals
Lid
Woonplaats: Goes
Berichten: 1200
Lid sinds: 1 dec. 2007
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
22 november 2013, 08:57 uur | Bericht #412775
Citaat van Bronk, dinsdag 19 november 2013, 20:03 uur Superkomeet met blote oog te zien
.......Eind volgende week, op 28 november, scheert de komeet Ison rakelings langs de zon. Als ze dat overleeft, zal ze daarna bijzonder helder zijn,........

Maareh,.... ff in de gedachte van de maja's te kruipen....stel nou dat ie het NIET overleeft dat stukje langs de zon. Explodeert het dan en komen de brokstukken hier in de achtertuin...!?...
Ok,ok beetje overdreven misschien maar wat gebeurt er als ie zijn tripje lans de zon niet overleeft....

Radiografische Hobby's ?..kijk op: http://www.mrdracing.nl
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
22 november 2013, 11:51 uur | Bericht #412782
Nee dan verdampt komeet Ison helemaal
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Bronk
Lid
Woonplaats: Haarlem
Berichten: 4104
Lid sinds: 27 jul. 2006
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
25 november 2013, 20:06 uur | Bericht #412886
Komeet 'Ster van Bethlehem' gaat hemel verlichten

Deze foto is niet meer beschikbaar
ISON op 19 november © epa.

Een passerende komeet zal in de weken voor kerstmis wellicht de hemel oplichten. In de vroege ochtend zal het, vanuit Nederland gezien, daarom mogelijk lijken alsof de Bijbelse Ster van Bethlehem te zien is, die volgens de overlevering de weg zou hebben gewezen naar de geboorteplaats van Jezus. Maar de kans is groter dat de komeet zijn staart verliest als het hemellichaam de zon passeert.

De komeet ISON raast nu af op de zon, die hij donderdag op 1,16 miljoen kilometer zal passeren, meldt de Britse krant The Guardian. De intense hitte van de zon zal de komeet opwarmen tot 2700 graden Celsius, waardoor hij sneller zal verdampen.

ISON won het afgelopen weekend aan helderheid, waardoor hij met het blote oog zichtbaar is. Astronomen vreesden toen dat de komeet al uit elkaar viel, maar volgens de universiteit van Belfast 'blijft hij nog bij elkaar'.

ISON werd in september vorig jaar ontdekt door astronomen die in Rusland de telescoop van het International Scientific Optical Network (ISON) gebruikten. De komeet is een ijs- en stofbal die is overgebleven na de vorming van het zonnestelsel.

Bron: AD
wappy
Lid
Woonplaats: Haarlem-Schalkwijk
Berichten: 1195
Lid sinds: 26 jul. 2006
26 november 2013, 11:44 uur | Bericht #412907
Gister docu ervan gezien op natgeo, echt een aanrader(gaat puur en alleen over komeet ison) zeer intresant om tezien.

Vast wel ergens tevinden voor de mensen die het gemist hebben.
Woonplaats: Gouda
Berichten: 976
Lid sinds: 25 mei. 2009
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
26 november 2013, 15:07 uur | Bericht #412908
Hier ook die NGC docu gezien. Echt geweldig om te zien.

Volgens een site, even naam vergeten, zal komeet ISON niet op 28ste (toch wel t hoogtepunt als ik t zo moet geloven) in Nederland te zien. Klopt dat?
Mijn website: http://www.rfgfotografie.nl. Hier vind u alle foto's die ik maakt omtrent incidenten. Maar ook soms omtrent slecht weer of vliegtuigen terug.
Amras
Lid
Woonplaats: Dordrecht
Berichten: 554
Lid sinds: 25 mei. 2009
26 november 2013, 16:30 uur | Bericht #412911
Citaat van Herdervriend, dinsdag 26 november 2013, 15:07 uur Hier ook die NGC docu gezien. Echt geweldig om te zien.

Volgens een site, even naam vergeten, zal komeet ISON niet op 28ste (toch wel t hoogtepunt als ik t zo moet geloven) in Nederland te zien. Klopt dat?

28 november scheert de komeet het dichtst langs de zon om vanaf dat moment weer er vanaf te worden geslingerd en langs de aarde te schieten. De komeet zal naar verwachting vanaf ongeveer half december tot half januari zichtbaar zijn met het blote oog.

Kijk anders ook even op http://www.solarsystemscope.com/ison/
Regen, das gewoon vloeibare zonneschijn
Woonplaats: Spijkenisse
Berichten: 852
Lid sinds: 1 okt. 2006
26 november 2013, 17:07 uur | Bericht #412912
Vanavond ff de docu over ison kijken.  Lijkt me wel intressant om te zien
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
28 november 2013, 10:20 uur | Bericht #412976
Moment van de waarheid voor "komeet van de eeuw"

Even over 19.30 uur vanavond is het erop of eronder voor Ison. Dan scheert de "komeet van de eeuw" rakelings langs de zon. Als het hemellichaam de passage overleeft, zal het door de hitte van de zon helder oplichten en een lange staart produceren die vanop aarde duidelijk zichtbaar zal zijn. Maar mogelijk is de vernietigende kracht van de zon zo groot dat de komeet verpulvert nog voor hij voorbijkomt.


©Belga

Ison werd eind september 2012 in het International Scientific Optical Network (ISON) ontdekt. Omdat het hemellichaam vanop aarde goed zichtbaar is, wordt het de "komeet van de eeuw" genoemd. Afkomstig uit de Oortwolk aan de rand van ons zonnestelsel, heeft de komeet al een lange weg afgelegd. Eerder deze maand passeerde hij nog Mercurius en nu stevent hij af op de zon. Gemiddelde snelheid: meer dan een miljoen kilometer per uur.

Volgens berekeningen zal Ison onze zon vanavond even over 19.30 onze tijd op een afstand van 1,2 miljoen kilometer voorbijtrekken. In kosmische termen is dat "rakelings". Hoe de komeet het er vanaf brengt, is voorlopig koffiedik kijken.

Mogelijk is de vernietigende werking van de zon te groot en verpulvert de komeet volledig nog voor hij goed en wel in de buurt is. Dat is precies wat gebeurde met komeet Lovejoy die volledig uiteenviel na een close encounter met de zon in 2011.

Omdat Ison naar schatting verschillende kilometer in diameter meet, is het echter goed mogelijk dat hij zijn tochtje lang de ster wel overleeft. In dat geval zal de extreme hitte het stof en het gas in de kern van de komeet doen opborrelen waardoor hij een lange, helder verlichte staart zal produceren. Vanop aarde zal die normaal duidelijk zichtbaar zijn. Begin december zal de kans op een glimp van Ison het grootst zijn.

Of het zo ver komt, is vooralsnog afwachten. Sommige wetenschappers menen dat Ison nu al aan het uiteenvallen is. Hoe dan ook wordt de komeet de komende uren en dagen wereldwijd intensief bestudeerd. De baan die hij aflegt, kan u hier bekijken.

Bron: De Redactie
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Debbieke
Lid
Woonplaats: knesselare. oost-vlaanderen belgië
Berichten: 8924
Lid sinds: 7 aug. 2008
Laatste 4 prijzen van de wekelijkse fotowedstrijd
28 november 2013, 20:44 uur | Bericht #413011
"Kern van komeet ISON bestaat niet meer na passage langs zon"

Kort nadat de komeet ISON vanavond omstreeks 19.50 uur Belgische tijd op haar tocht doorheen het zonnestelsel haar dichtste punt tot de Zon had bereikt, suggeren eerste tweets en berichten dat de "staartster" niet meer zou bestaan.

Volgens SpaceWeatherLive.com blijkt uit de laatste beelden van satellieten voor zonne-onderzoek dat de komeet zou verdampt zijn. Op de SOHO en STEREO is het beeld immers minder helder geworden. Op de Amerikaanse SDO-satelliet is het ding niet te zien.

Spaceweather.com zegt dat er meer en meer aanwijzingen komen dat de komeetkern "gedesintegreerd" is.

Ruimtevaartbureau's als ESA en NASA retweeten informatie in dezelfde richting, zonder zelf nog stelling in te nemen.

Bron: HLN
Mijn twitter: https://twitter.com/#!/debbietje128
Onweersdagen: 0
Terug naar boven
1 2
1 Gebruiker leest nu dit topic, onderverdeeld in 1 gast en 0 leden
Berichten
Er zijn in totaal 27.882 topics, welke bij elkaar 448.481 reacties hebben gekregen.
Leden
We zijn met 11.606 leden.
Het nieuwste lid is AMV058.

Berichten
Je moet inloggen om je berichten te kunnen lezen.
Dit topic
1 mensen bekijken nu dit topic.

Record
Op 6 december 2010 om 11.29 uur waren er 2.792 mensen tegelijkertijd online op onweer-online!
Stats
Er zijn nu 465 mensen aan het browsen op het forum. 1 Daarvan zijn ingelogd.
Van die 465, lezen 3 mensen het topic " Lente discussietopic 2021".

Sponsors en partners

Actueel op OnweerOnline.nl

De OnweerOnline stormtracker

Bekijk de radar en volg het onweer

Wateroverlast

Bijzonder nat afgelopen jaar achter de rug

Het Zomerdiscussietopic

Lees en schrijf mee!

Het klets- en waarneemtopic

Deel jouw weerwaarneming!

© 2003 - 2024 onweer-online.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Algemene gebruiksvoorwaarden