De website van Bild pakt vrijdag uit met een toch wel erg bijzonder filmpje. Een ufo lijkt als het ware een koe op te stralen. Het filmpje, enkele jaren oud, is het werk van de Argentijnse Laura. "We waren met de kinderen aan het wandelen toen we plots boven een eilandje in het meer iets wit zagen zweven", doet ze haar verhaal.
"We namen een foto en we zagen dat het gewoon om een vliegende koe ging. Maar boven de koe bevond zich nog iets grijs. Het was geen helikopter of vliegtuig, maar het leek echt alsof de koe werd ontvoerd door een ufo".
©fieggentrio.web-log
waneer was dat Haloween nou ook weer....
bij de weg : Filmpje is van ene Laura?? Ik zeg onder toezicht plaatsen | Gewijzigd: 31 oktober 2009, 13:05 uur, door Erik de Ruijter
maakt de kapsalon van Romani vast ook lekkerder.
Dat is meestal lams of varkens.....Geen koe
Shoarma (Arabisch: شاورما, Hebreeuws:שווארמה) is een gerecht uit de keuken van het Midden-Oosten. De naam is een vertaling van het Turkse çevirme, draaiend, met dezelfde betekenis als döner kebab, draaiend kebab. De naam duidt op het meestal verticaal opgestelde spit, waaraan lamsvlees, kip, kalkoen of rundvlees geroosterd wordt. Dit geroosterde vlees, dat voor het roosteren gemarineerd is, wordt dun afgeschraapt en gewikkeld in een pitabroodje gegeten. In Nederland wordt ook varkensvlees gebruikt.
Shoarma bestaat uit reepjes gekruid lamsvlees, te vergelijken met Griekse gyros, Turkse döner kebab of Mexicaanse taco al pastor.
Het wordt op smaak gebracht met azijn en kruiden als kardemom, kaneel en nootmuskaat. Shoarma wordt vaak geserveerd in een pitabroodje en overgoten met een saus zoals tahini, knoflook mayonaise (gebruikelijk in Europa) of een pepersaus.
Soms worden in de shoarma ook groenten verwerkt, bijvoorbeeld ui, tomaat en kool. In plaats van lamsvlees wordt ook wel kip, kalkoen of rundvlees gebruikt. In Nederland en België gebruikt men echter meestal varkensvlees voor de shoarma.
Hopen dat de aliens Nederlands kunnen lezen | Gewijzigd: 1 november 2009, 20:57 uur, door Romani